Clara kozijnen

Nieuw in Nederland. Clara, het kozijn met uitzicht.

Sta versteld van de elegantie van Clara kozijnen. Het elegante, doorlopende glazen oppervlak van een Clara kozijn laat de grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen. Met dit kozijn komt er wel 15% meer daglicht binnen.

Het idee voor Clara kozijnen is ontstaan uit een eenvoudige gedachte in de glasindustrie: Waarom worden kozijnen eigenlijk niet helemaal van glas gemaakt?

-De ruimte met natuurlijk daglicht vullen en je verbonden laten voelen met de buitenwereld-

Klassieke houten, kunststof- of aluminiumramen bestaan tot 35% uit het kader wat dus ook helaas de hoeveelheid licht vermindert. Hier worden Clara ramen interessant: Het uniek, vleugelloos design laat tot 15% meer licht binnen en verhoogt daarmee de zonneopbrengst in de winter.

Het elegante, doorlopende glazen oppervlak van een Clara kozijn laat de grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen, want de frames zijn gemaakt zonder oneffenheden en randen. Functionele onderdelen zoals scharnieren, het sluitmechanisme of afdichtingen zijn slim verborgen achter smalle geëmailleerde stroken.

Op de website www.clarakozijnen.nl vind je meer informatie over deze kozijnen. Vermeulen glaswerken is officieel dealer van ClaraFenster AG.

Clara, het kozijn met uitzicht.